solrodcenter_logo

600

gratis p-pladser

Bag disken – More Living Café

Mød Michelle, indehaver af More Living Café

"I alle de år har jeg virkelig manglet et sted som More Living Café, som sætter fokus på gode råvarer, moderne retter og lækker og smagfuld mad, som er lavet helt fra bunden."

4. september 2023

Mød Michelle, som er indehaver af More Living Café. 

Hvad gav dig lyst til at åbne More Living Café?

”Idéen har egentlig ligget og ulmet under overfladen i lang tid. Jeg vil betegne mig selv som meget lokal og har boet det meste af min barndom og teenageår i Solrød. I alle de år har jeg virkelig manglet et sted som More Living Café, som sætter fokus på gode råvarer, moderne retter og lækker og smagfuld mad, som er lavet helt fra bunden. Det, der gjorde det endelige udfald, var nok, at min mand og jeg (i den tid vi boede udenlands, grundet hans job som professionel fodboldspiller), fik inspiration til lækre morgenmads og frokostretter, og lod os inspirere af de mange små gadecaféer, hvor både franskmændene, men også italienerne, drak deres morgenespresso og interagerede med familie og venner.
Vi ville bringe det fællesskab til byen. Og helt generelt kan danskerne godt tage ved lære af den lidt mere laissez-faire tilgang mange sydeuropæiske lande har til livet. Og Solrød er en dejlig by, der kan det hele. Men de manglede os! Og da et ledigt lejemål pludselig var for næsen af os, efter vi var vendt hjem til byen igen, slog vi til, uden at tænke så meget mere over det. Målet var at skabe hjerterum og hygge. Og med tilgangen: “More Living, Less Concerning”… Et slogan, som vi virkelig lever og ånder for, og som er vores DNA, der går igen – ja selv på vores medarbejders tøj.”

Hvad giver kunderne lyst til at besøge More Living Café?

”Forhåbentlig vores familiære og varme stemning, men i dén grad også vores lækre morgenmads/frokostretter, der skifter lidt, alt efter sæsonen. Vi gør en dyd ud af at yde en ekstraordinær service med et glimt i øjet og et smil på læben. Vi vil ikke være som alle andre. Hos os er der plads til masser af humor, hjerterum, hvad enten du er en familie med børn, vil sidde og arbejde, er ude med vennerne, eller noget helt fjerde. Vi har plads til ALLE. Store som små, unge som gamle. Og så skal jeg ikke lægge skjul på, at jeg synes, vi kan noget, som ingen andre i byen kan. Jeg er super stolt af vores produkt og håber at flere og flere vil lægge vejen forbi, og at vores faste kunder bliver ved at støtte op og blive smittet med vores ”More Living Café-vibe”, da det er helt essentielt at støtte op lokalt, for at overleve i centeret. Til gengæld lover jeg, at man ikke vil fortryde dette besøg.”

Hvad giver dig lyst til at tage på arbejde?


”Det har været en lang proces at starte sådan en café op. Vi har haft nogle bump på vejen, både i form af diverse reglementer, inflation, rentestigninger, mangel på kompetent arbejdskraft mv., og det har kostet (uden at lyve) blod, sved og tårer, og lidt brændte naller. Men det ofrer man gerne for noget, man virkelig tror på, nok skal lykkes!
Derfor er More Living Café blevet et fælles barn i vores familie. Min far Ulrik er bestyrer, og jeg har egentlig overladt meget af ansvaret til ham, og så er jeg trukket lidt i baggrunden og står for de mere kedelige administrative ting – som man jo også skal ordne, og samtidig har jeg fleksibilitet til at arbejde med yderligere spændende tiltag, og det, jeg brænder for, – sociale medier og kommunikation. Og med en ny virkelig skøn kok ved roret, Peter, som er super kreativ, dygtig og idérig og bare et virkelig rart, og varmt menneske at være sammen med, så har jeg det bedste team, jeg kunne ønske mig, og kan derfor slappe af og lade dem styre slagets gang i Solrød Center nr. 11. I slipper dog ikke helt for mig “bag disken”, jeg sidder nemlig selv og arbejder i caféen ofte, og elsker selv at blive smittet af den dejlige stemning, jeg synes caféen står for.”

Hvad har du selv lyst til at investere i i den kommende sæson?

”Jeg er en kæmpe iværksætter, og jeg vil betegne mig selv som ret kreativ. Så jeg har masser af nye tiltag i ærmet, hvis Solrød er klar. Jeg håber, vi kan skabe et fællesskab nede ved os og på den måde skabe noget mere liv i den ende af centeret, som bybilledet jo lægger op til. Jeg har en masse events på tegnebrættet i selskab med andre lokale, så det bliver ikke kedeligt. Og man kan altid følge med i hvad vi render og laver på vores sociale medier (@morelivingcafe). Hvem ved hvad fremtiden bringer? ”.

Del med dine venner

Læs også

Solrød Rundt Løbet forventer rekordstor opbakning i 2024

”Hvert år er det en kæmpe fornøjelse at se hele centergaden fyldt med glade løbere og opleve den store opbakning, som løbet får fra borgere i Solrød og omegn,” udtaler Susanne Kaihøj, der som centerchef for Solrød Center er repræsentant for løbets arrangører.

Læs mere
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share