solrodcenter_logo

600

gratis p-pladser

Imerco – Butikchefens favoritter

Vi har besøgt Imerco i Solrød Center, hvor vi satte butikschef, Marianne Eislev Christensen stævne til en snak om hendes egne favoritter fra butikken.

Det er jo sæson for bryllupper og studenter, og vi har altid mange gode gaveideer.

18. maj 2022

Vi har besøgt Imerco i Solrød Center, hvor vi satte butikschef, Marianne Eislev Christensen stævne til en snak om hendes egne favoritter fra butikken.

Hvad bliver dit næste køb?
Jeg skal købe noget fra serien Royal Elements fra Royal Copenhagen. Det særlige ved Elements­serien er, at de har alle elementerne fra de andre serier i sig.

Hvad skiller du dig aldrig af med?
Min Greenpan! Det er en stegepande med keramisk belægning og diamantbelægning fra det testvindende mærke Greenpan. Den er virkelig en fornøjelse at sælge og at lave mad på. Vi prøver alle produkterne af, inden de kommer i butikken, så vi ved, hvordan det er at have i hånden. Og har man først prøvet en rigtig god stegepande, så er det svært at undvære. Og så har jeg en hel masse Royal Copenhagen, som ikke skal nogle vegne. Og mine Kaj Bojesen­dyr, der har fået en flot udstillingsplads, og som jeg flytter rundt på ind i mellem.

Hvad glæder du dig mest til til sommer?
At hjælpe alle vores kunder med at finde de bedste gaver, der kan indfri sommerens store forvent­ninger. Det er jo sæson for bryllupper og studenter, og vi har altid mange gode gaveideer. For tiden vil jeg anbefale de flotte ting i Bjørn Wiinblad­serien eller Spring Copenhagen, som har nogle rigtig fine nye svaner i træ.

Del med dine venner

Læs også

Derfor er Solrød Center noget særligt

“Hver butik er unik og formet af de passionerede individer, der driver dem og gør en indsats for at holde sig på forkant med detailhandlens udvikling”, udtaler centerchef Susanne Kaihøj

Læs mere
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share